Werkwijze

2023-07-07_Berghorst_Wijnimport_39

Contact / Advisering

Gepaard met onze core-business als drankengroothandel is horeca advies op maat één van onze belangrijkste expertises. Als klant van Berghorst Dranken geniet u direct en menselijk contact met onze ervaren adviseurs. Met behulp van hun kennis en kunde wordt uw drankenkaart een passend succes! 

Bestellen

Bestellen bij Berghorst Dranken is gemakkelijker dan het openen van een pilsje. Via onze digitale bestelomgeving kunt u ons eenvoudig op de hoogte stellen van uw benodigdheden. De met u afgestemde bestellijst ligt klaar en het proces wijst zich helemaal vanzelf. Nadien nemen wij alle zorgen op ons en hoeft u enkel nog te wachten tot uw voorraad door ons wordt aangevuld. 

2023-07-07_Berghorst_Wijnimport_29
2023-07-07_Berghorst_Wijnimport_114

Order Verwerking

Op het moment dat uw bestelling verzonden wordt, gaan wij er vrijwel meteen mee aan de slag. Onze order entry medewerkers verwerken uw bestelling en denken met u mee voordat deze bij onze logistieke tak terecht komt. In het magazijn gaan onze kanjers aan het werk om uw gewenste order bij elkaar te picken, waarna onze chauffeurs alle artikelen naar het juiste adres rijden.

Levering

Ook de levering gebeurt vanzelfsprekend volledig op de door u beoogde wijze. Onze vrachtwagens en bestelbusjes rijden elke werkdag verscheidene routes. Bij uitzondering en hoge nood is er zelfs weekendleverantie mogelijk om u te hulp te schieten. Onze chauffeurs leveren aan de deur én daar voorbij, waar en hoe u het maar wilt. Frisdranken en alcoholische dranken in op verschillende locaties, bieren in de koeling en wijnen in de kelder? Geen probleem. Onze service strekt zover als uw wens. 

2023-07-07_Berghorst_Wijnimport_120
2023-07-07_Berghorst_Wijnimport_87

Nazorg

Het unicum van Berghorst Dranken zit hem onder andere in de vertrouwde nazorg die wij onze klanten bieden. Als drankengroothandel- én specialist zijn wij in staat om maatwerk te bieden, met u mee te denken en u iedere werkdag te woord te staan. Onze klantenservice kent u als klant en is zich bewust van uw benodigdheden. Wij voorzien u van up-to-date informatie over de drankenwereld en stellen ons bij voorbaat altijd probleemoplossend op. Dit alles doormiddel van laagdrempelig, persoonlijk contact.