Ons DNA

Een rijke geschiedenis

Berghorst Dranken is een modern familiebedrijf dat haar authentieke karakter in de dynamische drankenwereld na anderhalve eeuw nog altijd heeft weten te behouden. Al sinds 1870 maken wij onze klanten gelukkig en onbezorgd. Dankzij onze persoonlijke manier van communiceren en flexibele houding genieten we een vertrouwde relatie met zowel onze klanten als onze leveranciers.

Wij zijn actief in de productie, marketing én distributie van dranken aan de horeca. Doorheen generaties hebben we met passie onze eigen limonades gemaakt, distillaten gestookt en wijnen geïmporteerd.

Uniek in de drankenwereld

  • Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke relaties en een sterke regionale aanwezigheid.
  • Met onze eigen wijnimport en distilleerderij kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.
  • Naast onze expertise in dranken, beschikken we ook over eigen horecavastgoed, waardoor we je kunnen ondersteunen bij aan- en verkoop van exploitaties en vastgoed.
  • Onze distributeursfunctie en ambassadeurschap voor meerdere biermerken tonen onze betrokkenheid bij de industrie.
  • Met onze persoonlijke adviezen en ondersteuning staan we altijd voor u klaar.
  • Ook bieden we bemiddeling bij horecafinancieringen, zodat u uw onderneming kunt laten groeien.
Kies voor Berghorst en geniet van de expertise en het vertrouwen dat we al meer dan een eeuw bieden. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw horecaonderneming!

Uw wens is ons plezier

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw horecazaak? Zoek niet verder! Bij ons staat uw succes voorop. Met een diverse klantenkring, waaronder kroegen, restaurants, sportverenigingen, evenementen, theaters, slijters, cateraars en andere drankengroothandels, hebben wij de ervaring en expertise om aan al uw drankleverings- en bevoorradingseisen te voldoen.

Wij begrijpen dat uw tevredenheid essentieel is en daarom streven we ernaar om uw wensen in de praktijk te realiseren. Onze diepgaande kennis van de markt stelt ons in staat om u de beste oplossingen te bieden. Wij zijn niet alleen een leverancier, maar een ware partner voor uw horecazaak.

Met ons als uw betrouwbare partner kunt u rekenen op tijdige en efficiënte leveringen, hoogwaardige producten en een uitstekende service. Uw bedrijf is uniek en daarom werken we nauw met u samen om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Als klant geniet u van de voordelen van een samenwerking met een bedrijf dat uw succes centraal stelt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw horecazaak kunnen ondersteunen en laten groeien.